Sjajna atmosfera i nezaboravni nastupi obilježili prvu noć Montenegro Beer Fest-a
29.07.2023

Pod vedrim nebom, ljubitelji piva i dobre muzike sinoć od 20 časova uživali su u spektakularnom otvaranju trećeg Montenegro Beer Fest-a na Cetinju.

Festival je započeo nastupom repera Random koji je svojom energijom zagrijao atmosferu na Gradskom poligonu, a scenu su preuzeli poznati muzički izvođači - Galija i Lexington Bend. Prepoznatljiva po svojim hitovima i posebnom muzičkom izražaju, grupa Galija dotakla je emocijom sve prisutne, dok je Lexington Bend svojim pjesmama i harizmatičnim izvođenjem dodatno zagrijao atmosferu i zabavio crnogorsku publiku. Sjajna muzika i sjajno raspoloženje su upravo ono što karakteriše Montenegro Beer Fest!

Vrhunac večeri bio je nastup Sare Jovanović, poznatije kao Sare Jo, čija harizmatična pojava i snažan vokal su osvojili srca prisutnih, a veče je dobilo poseban pečat uz njen fantastičan performans. 

Publika je oduševljeno pjevala velike hitove naših regionalnih zvijezda, stvarajući jedinstvenu i magičnu atmosferu. Organizatori festivala izrazili su veliko zadovoljstvo što je ovaj događaj okupio ogroman broj posjetilaca i što je Montenegro Beer Fest i ove godine pružio nevjerovatno iskustvo svim prisutnima, spajajući ljubav prema muzici i pivu u jedinstvenu kombinaciju.

Nastavlja se drugo festivalsko veče koje donosi još iznenađenja i muzičkih nastupa. Večeras, od 20 časova, grupa The Grupa će svojom muzikom pripremiti publiku za nezaboravan provod. U nastavku večeri nastupiće Neno Belan, Kiki Lesendrić i Piloti, Nucci i sarajevski hip-hop trio Helem Nejse.

Očekujemo sjajnu atmosferu i nezaboravne trenutke na još jednoj noći festivala na Cetinju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018