Održana prva javna rasprava o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2024. godine
27.07.2023

Prva javna rasprava o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2024. godine održana je večeras u Spomen domu u Mjesnoj zajednici Bajice.

Prisutni građani su dali sugestije i komentare za rješavanje problema infrastrukturne prirode i vodosnabdijevanja, postavljanje nove javne rasvjete, kao i problem odlaganja komunalnog otpada.

Konačan stav obrađivača o svim prijedlozima projekata biće dat nakon završetka Javne rasprave o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2024. godinu i obrađivanja svih prijedloga i sugestija koji su pristigli u toku trajanja javne rasprave.

Naredna javna rasprava zakazana je za ponedjeljak, 31. jul 2023. godine, u hotelu Grand, MZ Gruda, Donje Polje sa početkom u 18 časova.

Javna rasprava o Nacrtu Prijedloga programa razvoja Prijestonice Cetinje za narednu godinu trajaće sve do 07. avgusta, kada će se u Skupštinskoj sali Prijestonice održati Centralna javna rasprava, sa početkom u 12 časova.

Svi prijedlozi, komentari i sugestije mogu se dostaviti Sekretarijatu za investicije i održivi razvoj, kancelarija br. 89, svakog radnog dana od 10 do 14 časova, ili na adresu ul. Bajova br. 2, 81250 Cetinje, kao i na e-mail adresu kabinet@cetinje.me do kraja roka utvrđenog za javnu raspravu.

Nacrt Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za narednu godinu dostupan je na zvaničnom sajtu Prijestonice: www.cetinje.me.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018