Prijestonica Cetinje bila ovogodišnji domaćin festivala "Crna Gora u ritmu Evrope"
17.07.2023

Najveće dječije muzičko takmičenje "Crna Gora u ritmu Evrope", koje se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću, održano je sinoć na Dvorskom trgu u Prijestonici.

Prijestonica Cetinje je bila ovogodišnji domaćin festivala zahvaljujući talentovanim djevojčicama sa Cetinja, koje su u prethodnoj sezoni takmičenja održanom u Podgorici ostvarile pobjedu u velikoj konkurenciji.

Sjajna atmosfera uz odlične nastupe u izvedbi talentovane djece krasili su Dvorski trg, a nastupilo je 16 gradova i opština Crne Gore. Takmičenje su otvorila djeca iz Nikšića, nakon kojih su nastupile ekipe iz Bara, Cetinja, Podgorice, Budve, Mojkovca, Danilovgrada, Plava, Tuzi, Ulcinja, Zete, Berana, Kolašina, Pljevalja, Bijelog Polja i Tivta.

Nakon brojnih nastupa predstavnika 16 gradova odabrani su najbolji, a ovogodišnji pobjednik takmičenja “Crna Gora u ritmu Evrope” je opština Budva.

Čestitamo pobjednicima i svim učesnicima takmičenja i želimo puno uspjeha u daljem radu, uz nadu da će ponijeti nezaboravne utiske iz Prijestonice Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018