Prijem Petra Tatara, šampiona Evrope u bodibildingu i fitnesu
12.07.2023

Zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Novović i v.d. sekretarke Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Aleksandra Dapčević danas su upriličile prijem za šampiona Evrope u bodibildingu i fitnesu, Petra Tatara.

Na Evropskom prvenstvu u bodibildingu i fitnesu koje je održano u Subotici, Petar Tatar je osvojio zlatnu medalju, a time i profesionalnu bodibilding licencu, dok je na nedavno održanom takmičenju “Montenegro open” takođe ponio titulu šampiona.

Zamjenica gradonačelnika Ana Novović naglasila je da je Prijestonica Cetinje ponosna na ostvareni rezultat i plasman na Evropskom prvenstvu, a da je time, pored lične afirmacije takmičara, predstavljena i promovisana i Prijestonica i Crna Gora na najbolji mogući način.

Ona je istakla da će gradska uprava, kao i do sada, nastaviti da pruža apsolutnu podršku mladim i uspješnim sportistima i da posvećeno radi na stvaranju što boljih uslova za bavljenje sportom kroz sufinansiranje rada sportskih organizacija, podršku učešću na takmičenjima, kao i kroz organizaciju sportskih takmičenja i manifestacija.

Šampion Petar Tatar se zahvalio na prijemu i naglasio da ovaj sport podrazumijeva kontinuitet u radu tokom cijele godine, te da je sljedeće takmičenje na kojem će učestvovati „Mister Universe“ u septembru mjesecu u Budvi.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018