Prijestonica Cetinje ponovo domaćin Montenegro Beer Fest-a
11.07.2023

Prijestonica Cetinje će ovog ljeta biti domaćin još jednog, trećeg po redu Montenegro Beer Fest-a, koji će se održati na Turističkom parkingu od 28. do 30. jula 2023. godine.

Pred nama su tri noći pune dobre energije, zabave i osmijeha, a kao i prethodnih godina, ulaz na festival biće besplatan. Stižu nam dobro poznata muzička imena: Bajaga, Kiki Lesendrić i Piloti, Galija, Lexington bend, Nucci, Sara Jo, kao i mnogi drugi muzički izvođači.

Širok spektar žanrova i muzičkih stilova garantuju vrhunski provod za sve posjetioce ovogodišnjeg izdanja Montenegro Beer Festa, bez obzira na godine. Pored nastupa regionalnih zvijezda, posjetioci će uživati u poznatim pivskim brendovima i ukusima tradicionalne crnogorske kuhinje.

Sve informacije o rasporedu nastupa, specijalnim gostima, ekskluzivnim sadržajima i mnogim drugim iznenađenjima koja smo pripremili za publiku biće redovno objavljivane na kanalima festivala na društvenim mrežama – Facebooku (Montenegro Beer Fest) i Instagramu (@montenegrobeerfest), kao i na kanalima Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Očekujemo vas na još jednom nezaboravnom Montenegro Beer Fest-u!

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018