Počela Međunarodna brdska auto trka Njeguši – Bukovica
09.07.2023

Međunarodna brska auto trka na stazi Njeguši – Bukovica počela je jutros, a u nastavku dana na stazi dugačkoj 3,4 km takmičiće se najbolji automobilisti iz crnogorskih klubova i inostranstva.

U ime Prijestonice Cetinje, prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Miloš Mudreša, koji je izrazio zahvalnost svim takmičarima i ljubiteljima automobilizma, navodeći da upravo zbog njih danas otvaraju trku na novoj, najatraktivnijoj stazi u Crnoj Gori, koja će uskoro postati epicentar brzine, strasti i sportskog duha.

Godinama auto trke u našu zajednicu donose i izazivaju pozitivne utiske, uzbuđenje, adrenalinski naboj i zabavu našim sugrađanima i svim posjetiocima, a takođe su i prilika da promovišemo naše Cetinje i sve ono što ga čini posebnim: naše prirodne potencijale, kulturnu baštinu, gastronomiju i gostoprimstvo naših sugrađana”, naveo je Miloš Mudreša.

Na novoj stazi danas se očekuju vožnje koje donose bodove za šampionat Crne Gore, a trka je okupila oko 70 takmičara i takmičarki iz države i regiona.

Organizatori događaja su AMSK Lovćen i Auto i karting savez Crne Gore.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018