Prijem pionira RK “Lovćen”: Sport u fokusu svih naših aktivnosti
04.07.2023

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković danas je primio pionire Rukometnog kluba “Lovćen” povodom osvajanja pionirske lige Crne Gore.

Prijemu su prisustvovali i zamjenica gradonačelnika Prijestonice Ana Novović, v.d. sekretarke Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Aleksandra Dapčević, predstavnik kluba Ratko Marković i treneri Rajko Popović i Miloš Vulićević.

Čestitajući pionirima na izuzetnom uspjehu, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković naveo je da Rukometni klub “Lovćen” uz vrlo dobre seniorske rezultate već tradicionalno ostvaruje i sjajne rezultate u svim mlađim kategorijama, te da je ovim rezultatom samo nastavljen niz uspjeha koji traje već nekoliko decenija.

“Naše je opredjeljenje da sport i sportisti i u narednom periodu budu na vrhu liste naših prioriteta i nadam se da ćemo u narednoj godini zajednički svjedočiti još boljim rezultatima, kako u seniorskoj, tako i u svim drugim kategorijama”, poručio je gradonačelnik.

Tokom razgovora, gradonačelnik je istakao značaj sporta i vrhunskih sportskih rezultata za promociju rodnog grada i države i poručio da će gradska uprava Prijestonice Cetinje, kao i do sada, nastaviti sa podrškom svim našim uspješnim sportistima i klubovima i stvaranju boljih uslova za njihovo funkconisanje.

Gosti su izrazili duboku zahvalnost predstavnicima gradske uprave i izrazili nadu da će sličnih prijema biti još više u narednom periodu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018