Đurašković: Posvećenim radom, zajedno, možemo ostvariti velike rezultate
27.06.2023

U Prijestonici Cetinje danas je upriličen prijem za igrače, upravu i trenere Fudbalskog kluba „Lovćen“ povodom plasmana u Drugu ligu Crne Gore.

Prijemu su prisustvovali gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović, v.d. sekretarke Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Aleksandra Dapčević, predsjednik Skupštine kluba Slobodan Ivanović, predsjednik kluba Marko Đurović, direktor Nikola Milanović, šef stručnog štaba Petar Kasom, trener Srđan Lopičić i igrači „Lovćena“.

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković uputio je čestitke na plasmanu i istakao da će pažnja lokalne uprave i dalje će biti usmjerena na stvaranje što boljih uslova za bavljenje sportom kako bi brojni sportski talenti kojima se Cetinje može pohvaliti imali priliku za ostvarenje što boljih rezultata.

„Danas možemo govoriti o jednom zaista posebnom rezultatu Fudbalskog kluba „Lovćen“. Ne samo zato što je klub izborio plasman u Drugu ligu, već što smo za godinu dana uspjeli da zajedničkim trudom, radom i velikim angažovanjem uprave i Prijestonice stvorimo uslove za takmičenje i svakodnevno funkcionisanje kluba“, naveo je gradonačelnik Prijestonice.

Gosti su se zahvalili na podršci koju nova gradska uprava Prijestonice Cetinje pruža FK “Lovćen”, istakavši da im je ta podrška podstrek za dalji rad i napredovanje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018