Koncert Dječjeg simfonijskog orkestra 2. jula na Ljetnjoj pozornici
22.06.2023

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na koncert Dječjeg simfonijskog orkestra koji će se održati na Ljetnjoj pozornici u nedjelju, 2. jula 2023. godine, sa početkom u 20 časova.

Dječiji simfonijski orkestar okuplja učenike i učenice osnovnih i srednjh muzičkih škola iz Crne Gore. Uz podršku svojih nastavnika i muzičara Muzičkog centra Crne Gore, naši mladi muzičari promovisaće univerzalne vrijednosti, kao i pravo djece i mladih na pristup kulturi i izražavanje kroz umjetnost. Za ovu posebnu priliku, podršku je pružio i Mark Korović, eminentni dirigent koji nastupa na svjetski poznatim muzičkim pozornicama.

Koncert se organizuje u okviru Programa za razvoj socijalnih i emocionalnih kompetencija djece i mladih, kao i univerzalnih vrijednosti kao što su empatija, integritet, tolerancija, zahvalnost i timski rad, a sprovodi ga Zavod za školstvo Crne Gore, uz podršku UNICEF-a.

Koncert Dječijeg simfonijskog orkestra podržali su: Prijestonica Cetinje, UNICEF, Ministarstvo prosvjete, Zavod za školstvo i Muzički centar Crne Gore.

Očekujemo vas 2. jula na Ljetnjoj pozornici!

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018