Dodijeljene diplome polaznicima kurseva programiranja "Logate Instituta za informacione tehnologije"
08.06.2023

U prostorijama Agencije za razvoj i podršku poslovanju juče je održana svečana ceremonija dodjele diploma za uspješne polaznice i polaznike kurseva programiranja koje je realizovala Ustanova za obrazovanje odraslih "Logate Institut za informacione tehnologije" u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje i Agencijom za razvoj i podršku poslovanju.

Obraćajući se prisutnima, direktor ”Logate instituta” Goran Šuković kazao je da su cetinjski osnovci i srednjoškolci, njih dvadeset i troje, prethodnih nedjelja pohađali kurs iz oblasti algoritamske logike i programiranja, te da je ova ceromonija prilika da se prizna njihov trud, predanost i postignuće.

Tokom proteklog perioda, organizovano je nekoliko važnih kurseva. Kurs "C++ Algoritmika i programiranje" je bio namijenjen učenicama i učenicima završnih razreda cetinjskih osnovnih škola JU OŠ "Lovćenski partizanski odred" i "Njegoš" i pružio je polaznicima priliku da steknu temeljno znanje iz programiranja i algoritamske logike. Pored toga, realizovan je i kurs Web programiranja namijenjen srednjoškolcima i mladima sa Cetinja, koji im je omogućio da nauče vještine izrade web stranica i jednostavnih aplikacija, stičući tako osnovu za budući razvoj karijere u oblasti informacionih tehnologija.

Uz prisustvo predstavnika organizatora kurseva, jučerašnjim događajem je obilježen uspješan završetak ovih programa. Još jednom čestitamo svim polaznicama i polaznicima na njihovim postignućima i želimo im uspjeh u budućim izazovima.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018