BESPLATAN PREVOZ RADNO ANGAŽOVANIH LICA U OPŠTINI BUDVA U TOKU SEZONE
07.06.2023

Prijestonica Cetinje objavila je tenderski postupak za izbor auto prevoznika koji će pružati usluge prevoza radno angažovanim licima koja imaju prebivalište u Prijestonici, a koja zbog radnog angažmana putuju na relaciji Cetinje - Budva - Cetinje.

Planirano je da se usluge besplatnog prevoza pružaju u periodu od 01. jula do 30. septembra 2023. godine, a prevoz će biti obezbijeđen za maksimalno 100 zaposlenih.

Podsjećamo, Prijestonica Cetinje je u prethodnom periodu prikupila podatke o broju radno angažovanih lica u Podgorici i Budvi, a koja imaju prebivalište u Prijestonici, u cilju razmatranja mogućnosti organizovanja prevoza zaposlenih u ove gradove.

Analize rađene od početka godine pokazale su da je moguće da se, u skladu sa budžetskim mogućnostima, realizuje ovaj vid podrške u toku tekuće godine, a za narednu godinu planirano je povećanje broja putnika i organizovanje prevoza i za zaposlene u Podgorici.

Nakon sprovedenog tenderskog postupka biće objavljen Javni poziv za sva zainteresovana radno angažovana lica, kojim će biti definisani uslovi, kriterijumi i potrebna dokumentacija kako bi zainteresovani mogli ostvariti pravo na besplatan prevoz.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018