Donirano novo namjensko vozilo preduzeću DOO “Vodovod i kanalizacija – Cetinje“
01.06.2023

Prijestonica Cetinje donirala je novo namjensko vozilo preduzeću DOO “Vodovod i kanalizacija – Cetinje“.

Primopredaji vozila prisustvovali su gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović, VD izvršnog direktora DOO „Vodovod i kanalizacija“ Radovan Krunić, predstavnici gradske uprave Prijestonice i zaposleni preduzeća.

Predajući ključeve automobila, gradonačelnik Nikola Đurašković poručio je da će gradska uprava Prijestonice Cetinje nastaviti da bude podrška svim gradskim preduzećima koje pružaju usluge našim sugrađanima i sugrađankama.

VD direktora Radovan Krunić izrazio je zahvalnost Prijestonici Cetinje na uručenom vozilu, istakavši da će time biti znatno unaprijeđeni tehnički uslovi za rad preduzeća i postojeći vozni park, te da će zahvaljujući novom namjenskom vozilu zaposleni efikasnije obavljati svoje poslove i djelovati na terenu.

Odluka o prenosu prava svojine na osnovnim sredstvima, odnosno novog motornog terenskog vozila, u svojini Prijestonice Cetinje na DOO “Vodovod i kanalizacija – Cetinje“ donesena je 15. maja 2023. godine, na desetoj sjednici Skupštine Prijestonice.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018