Prijestonica Cetinje donirala namjensko vozilo Crvenom krstu
31.05.2023

Prijestonica Cetinje donirala je namjensko vozilo organizaciji Crvenog krsta Cetinje, u cilju efikasnijeg pružanja pomoći i podrške onima kojima je to najpotrebnije.

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković danas je predao ključeve vozila Božidaru Drecunu, sekretaru Crvenog krsta Prijestonice.

Kupovinom motornog vozila za potrebe organizacije Crvenog krsta obezbjeđujemo kvalitetniju, bržu i efikasniju organizaciju rada, transport humanitarne pomoći i brže reagovanje u vanrednim okolnostima.

Sekretar Crvenog krsta Cetinje Božidar Drecun je u ime uprave i svih volontera ove organizacije izrazio veliku zahvalnost gradskoj upravi Prijestonice Cetinje na uručenom vozilu i naveo da će se time omogućiti efikasnija distribucija pomoći naročito na seoskom području.

„Ova izuzetno vrijedna donacija, pored kontinuirane podrške Prijestonice Crvenom krstu Cetinje, predstavlja dodatni podstrek da razvijamo nove i unapređujemo postojeće servise namjenjene našim sugrađanima“, zaključio je Božidar Drecun.

Odluka o prenosu prava svojine na osnovnim sredstvima, odnosno namjenskog vozila, u svojini Prijestonice Cetinje na organizaciju Crvenog krsta donesena je 15. maja 2023. godine, na desetoj sjednici Skupštine Prijestonice.

Prijestonica Cetinje nastavlja da bude podrška svim organizacijama i ustanovama koja pružaju usluge našim građanima!

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018