Svečano žrijebanje muzičkog takmičenja “Crna Gora u ritmu Evrope”
30.05.2023

Svečano žrijebanje najvećeg dječijeg televizijskog muzičkog takmičenja “Crna Gora u ritmu Evrope” održano je danas u Skupštinskoj sali Prijestonice Cetinje.

Uz prisustvo takmičara i delegacija gradova i opština Crne Gore, izvučen je redosljed nastupa grupa koje će učestvovati u ovogodišnjem televizijskom programu.

Takmičenje će otvoriti djeca iz Nikšića, poslije kojih će nastupiti opštine Bar, Podgorica, Budva, Mojkovac, Danilovgrad, Plav, Tuzi, Ulcinj, Zeta, Berane, Kolašin, Pljevlja, Bijelo Polje i Tivat, dok će predstavnici Prijestonice nastupiti pod rednim brojem tri.

Televizijski program “Ritam Evrope” je najveće muzičko takmičenje ovoga tipa u Evropi koje u Crnoj Gori okuplja djecu i omladinu 16 gradova i opština Crne Gore, doprinoseći njihovom boljem i ljepšem odrastanju, kao i promovisanju i širenju evropskih demokratskih vrijednosti.

Organizatori najvećeg dječijeg muzičkog takmičenja, koje će se održati ovog ljeta u našem gradu, su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018