Udruženje Crnogoraca opštine Kula u posjeti Prijestonici Cetinje
26.05.2023

Zamjenici gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Novović i Miloš Mudreša primili su danas delegaciju Udruženja Crnogoraca opštine Kula, koja boravi u posjeti Crnoj Gori.

Sastanku su prisustvovali i sekretar Sekretarijata za kulturu Prijestonice Cetinje Željko Vušurović, savjetnik gradonačelnika za kulturu i obrazovanje dr Marko Vukčević, predsjednik Udruženja Slobodan Balandžić i predsjednik Upravnog odbora Dimitrije Čurović.

Zamjenici gradonačelnika Prijestonice Cetinje istakli da crnogorska dijaspora uvijek može računati na podršku Prijestonice i izrazili zahvalnost Udruženju Crnogoraca opštine Kula za sve što rade u cilju očuvanja crnogorske kulture i identiteta.

Tokom sastanka, predstavnici Udruženja upoznali su prisutne sa programom rada i projektima koje planiraju, uključujući edukativnu ekskurziju “Stazama predaka”, a na sastanku je bilo i riječi o položaju crnogorske nacionalne zajednice u Republici Srbiji.

Predstavnici Udruženja su se zahvalili na prijemu istakavši da im je posjeta Prijestonici Cetinje izuzetno značajna zbog njenog simboličnog značaja za Crnu Goru i Crnogorce.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018