Upriličen prijem za šahiste cetinjskog kluba “Crnogorac”
16.05.2023

Zamjenici gradonačelnika Prijestonice Cetinje Ana Novović i Miloš Mudreša upriličili su prijem za šahiste cetinjskog kluba “Crnogorac”, FIDE majstore Peka Đurović i Mila Pobora.

Sastanku su prisustvovali i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje sport i mlade Jelena Milošević, predsjednik ŠK “Crnogorac” Nebojša Pobor i velemajstor Božidar Bonja Ivanović.

Naši šahisti su remijem u posljednjem kolu protiv Mladosti osvojili drugu titulu prvaka Crne Gore u istoriji šah kluba “Crnogorac”, dok je Peko Đurović sa novim rejting poenima osvojio titulu FIDE majstora.

Tokom razgovora, zamjenici gradonačelnika Ana Novović i Miloš Mudreša čestitali su takmičarima izvanredne rezultate, iskazujući zadovoljstvo činjenicom da je šah popularan na Cetinju i nadu da će još više mladih ljudi biti upoznato sa ljepotama ove drevne igre.

Predstavnici gradske uprave naglasili su da šah ima značajnu vaspitnu ulogu i da pozitivno utiče na razvoj ličnosti i poželjeli šahistima uspješan rad i dobre rezultate na narednim takmičenjima.

Gosti su se zahvalili na nesebičnoj pomoći koju im Prijestonica pruža i na prijemu koji je, kako su kazali, podstrek za dalji rad i napredovanje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018