Počeo fudbalski turnir “Cetinje Trophy”
06.05.2023

Fudbalski turnir „Cetinje Trophy“ otvoren je danas na pomoćnom stadionu na Cetinju i trajaće do 08. maja.

U ime Prijestonice Cetinje, prisutne je pozdravila zamjenica gradonačelnika Ana Novović, istakavši da se nada da će ovaj turnir postati tradicionalan.

Današnji turnir nije samo takmičenje i priča o fudbalu, o pobjedi i porazu, već i o prijateljstvu, timskom radu i fer pleju. Ovi mladi igrači pokazaće svoje vještine, talenat i znanje, ali i to koliko su važni sportski duh i poštovanje prema protivniku. Naša je želja da ovaj turnir postane tradicionalan i nadamo se da će predstojeći dani biti ispunjeni pravim sportskim i takmičarskim duhom”, navela je Ana Novović.

Zamjenica gradonačelnika Prijestonice podsjetila je da je gradska uprava u proteklih godinu dana intenzivno radila na poboljšanju sportske infrastrukture, uslova rada i takmičenja svih sportskih kolektiva u gradu, te da su izgradili nova dječija igrališta i odgovarajuće sportske sadržaje u njima, izdvajajući do sada najveći budžet za podršku sportu.

Na turniru učestvuje 36 ekipa iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Engleske, a pobjednik će izboriti plasman na završnicu “European Trophy” koji će se održati u Beču u junu mjesecu.

Organizatori turnira su B.A.A.P. iz Beča i cetinjska škola fudbala “Winner”.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018