Prijem učesnika takmičenja „Crna Gora u ritmu Evrope”
28.04.2023

U Skupštinskoj sali Prijestonice Cetinje danas je organizovan prijem za ovogodišnje učesnike takmičenja „Crna Gora u ritmu Evrope“, predstavnike programa i koordinatore iz svih gradova koji učestvuju na ovom prestižnom takmičenju.

Prisutne su pozdravili zamjenik gradonačelnika Prijestonice Cetinje Miloš Mudreša i direktor programa Igor Karadarević.

Istakavši da ga raduje što i ove godine Cetinje ima sjajne predstavnike, zamjenik gradonačelnika Prijestonice Cetinje Miloš Mudreša poželio je sreću svim učesnicima ovogodišnjeg takmičenja i obećao da će kao grad domaćin uspješno odraditi domaći zadatak što se tiče organizacije cijelog događaja.

„Zbog svog kulturno-istorijskog značaja, organizacija festivala u Prijestonici predstavlja veliki izazov. Obećavam vam da ćemo se mi iz Prijestonice, Turističke organizacije Prijestonice i građani Cetinja potruditi da pomjerimo granice ovogodišnjeg takmičenja i da ponesete nezaboravne utiske iz našeg grada”, zaključio je Miloš Mudreša.

Prijestonicu Cetinje na najvećem dječijem muzičkom takmičenju u zemlji „Crna Gora u ritmu Evrope” prošle godine predstavljalo je 12 talentovanih djevojčica, sa pobjedničkom pjesmom Evrovizije iz 2013. godine „Only teardrops". Na takmičenju je učestvovalo 16 crnogorskih gradova, a nakon brojnih nastupa predstavnika svih gradova, pobjedu su ostvarile predstavnice našeg grada.

Zamjenik gradonačelnika Miloš Mudreša kazao je da ga raduje činjenica što djeca iz cijele Crne Gore kroz učešće na važnim takmičenjima imaju priliku da se druže, dobro zabave i da nižu uspjehe, promovišući svoje gradove na najljepši mogući način.

Direktor programa Igor Karadarević istakao je da je „Crna Gora u ritmu Evrope“ jedini festival koji je uspio da snagama predsjednika opština, gradonačelnika i koordinatora programa omogući takvu vrstu rada i takmičenja i dodijelio gradonačelniku Nikoli Đuraškoviću najviši stepen zahvalnosti za partnerstvo u najvećem televizijskom muzičkom festivalu ovoga tipa u Evropi „The Rhythm of Europe”.

Organizatori najvećeg dječijeg muzičkog takmičenja, koje će se održati ovog ljeta u našem gradu, su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018