Komunalna policija i inspekcija Prijestonice Cetinje u društvu prvaka OŠ „Njegoš“
12.04.2023

Komunalna policija i inspekcija Prijestonice Cetinje, u saradnji sa Osnovnom školom „Njegoš“, organizovala je obilazak grada sa prvacima.

Na terenu je održano interaktivno predavanje o obavljanju poslova komunalnog nadzora, obezbjeđivanju komunalnog reda, zaštiti životne sredine i saobraćajnoj signalizaciji, posebno u zonama oko škola, gdje se posebno vodi računa o poštovanju saobraćajnih propisa i bezbjednosti djece.

Najmlađi đaci imali su priliku da vide kako izgledaju vozila i oprema Komunalne policije i inspekcije i upoznaju se sa saobraćajnim znacima, kako bi na jednostavan i zabavan način savladali osnove ponašanja u saobraćaju.

Službenici Komunalne policije i inspekcije istakli su da se većina prvaka danas prvi put susrela sa pravilima u saobraćaju, te da je izuzetno važno da im se ona predstave na pravi način kako bi ih zapamtili, jer će im to znanje biti potrebno za cio život.

Prvaci su, kao i uvijek, oduševili svojim pitanjima i odgovorima, a na kraju obilaska uručene su im i zahvalnice što su jedan dan proveli na terenu sa službenicima Komunalne policije i inspekcije.

U narednom periodu planirana su interaktivna predavanja i sa djecom iz JPU „Zagorka Ivanović” i prvacima Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred”.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018