MEĐUNARODNI SAJAM PRŠUTA – MESAP 2023
08.04.2023

Nakon uspješne organizacije prvog Međunarodnog sajma pršuta – MESAP 2022, koji je u julu prethodne godine organizovan na Dvorskom trgu i na kojem su učešće uzeli brojni domaći i inostrani izlagači, Prijestonica Cetinje će i ove godine 16. i 17. juna biti domaćin ovog značajnog festivala.

Crnogorska prijestonica poznata je i van granica Crne Gore po izuzetnim suhomesnatim proizvodima, od kojih se crnogorski pršut izdvaja ukusom i kvalitetom. Kao takav, predstavlja brend Prijestonice Cetinje, na čijem prostoru se na godišnjem nivou proizvede više od 400 hiljada pršuta.

Vjerujemo da Cetinje i Crna Gora zaslužuju organizovanje Međunarodnog sajma pršuta, a zaposleni u cetinjskoj mesnoj industriji priliku da se predstave i promovišu svoju djelatnost, te da im se iskaže poštovanje za rezultate koje postižu. Želimo da iskustvo i znanja koja su stekli predstave javnosti na neposredniji, drugačiji i srdačniji način, a naša je obaveza da im pomognemo u tome i da ova manifestacija postane tradicionalna.

Pored programa kojim je predviđeno izlaganje proizvoda i degustacija suhomesnatih delikatesa, u večernjim satima planirani su i nastupi poznatih regionalnih zvijezda, kako bi svi posjetioci sajma mogli da uživaju u sjajnom muzičkom programu.

Organizatori festivala su Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i Klaster „Crnogorski pršut“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018