Đurašković: Prijestonica Cetinje ponosna na izvanredne sportske rezultate Kik boks kluba „Lovćen”
07.04.2023

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio je danas takmičare Kik boks kluba „Lovćen“ koji su na Evropskom kupu u Beogradu osvojili tri medalje. Sastanku su prisustvovali i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević i trener kluba Janko Kuzman.

Na Evropskom kupu koji je održan prethodne nedjelje u Beogradu, zlatnu medalju osvojio je kadet Pavle Petrović, srebrnu mlađi junior Mirko Božović, dok je kadet Jovan Lipovina osvojio bronzanu medalju.

Čestitajući takmičarima osvojene titule, gradonačelnik Nikola Đurašković istakao je da je posebno zadovoljstvo čuti da cetinjski sportisti postižu izuzetne rezultate i uspjehe, naglasivši da je bavljenje sportom jedna od najbitnijih predispozicija za zdrav rast i razvoj mladih osoba.

„Prijestonica Cetinje je ponosna na izvanredne sportske rezultate koje Kik boks klub „Lovćen” ostvaruje u kontinuitetu, a ja sam ponosan što sam gradonačelnik grada čiji ste vi najbolji promoteri. Nadam se da ćete i dalje nastaviti s radom i zalaganjem koje ste do sada pokazali i da ćete postizati još više sportskih uspjeha u budućnosti”, kazao je gradonačelnik Đurašković.

Gosti su se zahvalili gradonačelniku na prijemu i podršci koju pruža Kik boks klubu „Lovćen”, kao i što na adekvatan način vrednuje i nagrađuje njihove sportske rezultate.

Gradonačelnik Đurašković poručio je da Prijestonica Cetinje stoji uz cetinjske sportiste i poželio im sreću na sjutrašnjem takmičenju koje će se održati u Podgorici.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018