Prijestonica Cetinje donirala opremu Nacionalnom parku Lovćen
09.03.2023

Prijestonica Cetinje donirala je opremu Nacionalnom parku Lovćen, u cilju obezbjeđivanja adekvatne zaštite i nadzora Nacionalnog parka i unapređenja rada zaposlenih.

Donacija opreme, koja je u ovom trenutku prioritetna, podrazumijevala je nabavku nadzornih kamera, dvogleda i radio stanica za komunikaciju između zaštitara.

Supervizor Nacionalnog parka Lovćen Mirko Bošković zahvalio se Prijestonici Cetinje na donaciji i istakao da NP Lovćen iz godine u godinu bilježi sve veći broj turista, kako domaćih tako i inostranih, te da im je savremena tehnička oprema koju će moći da koriste zaposleni u Nacionalnom parku Lovćen bila neophodna kako bi se obezbijedila bolja i kvalitetnija zaštita tog prostora, nego što je to bio slučaj u prethodnom periodu.

„Oprema koju ste nam donirali biće nam od velikog značaja i umnogome ulakšati posao. Nadamo se da ćemo i mi iz Nacionalnog parka Lovćen doprinijeti što boljoj posjeti Prijestonice i da će naša saradnja i u narednom periodu biti jednako uspješna“, zaključio je Mirko Bošković.

Zamjenik gradonačelnika Prijestonice Cetinje Miloš Mudreša poručio je da će Prijestonica Cetinje i u budućem periodu ostati otvorena za potrebe Nacionalnog parka Lovćen, jer samo zajedničkim djelovanjem možemo raditi na poboljšanju zaštite i očuvanja ovog područja, kao i unapređenju kvaliteta turističkih usluga i valorizacije prirodnih ljepota Lovćena.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018