Gradonačelnik Nikola Đurašković primio Andriju Martinovića, seniorskog prvaka Crne Gore u džudou
28.02.2023

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio je danas Andriju Martinovića, prvog seniorskog prvaka Crne Gore u muškoj konkurenciji od osnivanja Džudo kluba „Crnogorac“.  Sastanku su prisustvovale i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević i trenerica kluba Maja Vicković.

Gradonačelnik Đurašković je, čestitajući Andriji osvojenu titulu, istakao da je on primjer kako se napornim radom i upornošću mogu postići vrhunski rezultati i osvajati titule.

„Andrijina titula i rezultati koje Džudo klub „Crnogorac” u kontinuitetu ostvaruje zavređuju našu pažnju, jer nas svake nedjelje obraduju vaši uspjesi i osvojene medalje. Gradska uprava Prijestonice Cetinje se trudi da na različite načine doprinese promociji i afirmaciji sporta, pruži podršku sportistima i klubovima, kao i da na adekvatan način vrednuje i nagradi sportske rezultate”, kazao je gradonačelnik.

Gosti su se zahvalili gradonačelniku na podršci koju Prijestonica pruža Džudo klubu „Crnogorac“, kao i na naporima koje gradska uprava čini u cilju unapređenja sportske infrastrukture i stvaranja boljih uslova za trening i rad.

Gradonačelnik Đurašković je poželio puno sreće Andriji u nastavku karijere i još mnogo osvojenih titula koje će širom svijeta pronijeti slavu našeg grada i države Crne Gore.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018