Počeo X međunarodni kik boks turnir “Trofej Prijestonice Cetinje - Montenegro Open”
26.02.2023

Tradicionalni međunarodni kik boks turnir “Trofej Prijestonice Cetinje - Montenegro Open” počeo je u 11 časova u Sportskom centru Cetinje.

I ove godine, turnir je okupio više od 200 takmičara iz svih krajeva Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije. U ime Prijestonice Cetinje, prisutne je pozdravila sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević.

“Prijestonica Cetinje je ponosna na svoje uspješne i poznate sportiste, među kojima posebno mjesto pripada kik bokserima kluba “Lovćen”, koji nam u kontinuitetu pokazuju što su pravi borci i kako se srcem bori za svoj klub, za svoj grad i svoju državu. Zato je posebno zadovoljstvo biti među vama danas, jer takmičenjima poput ovog na najbolji način promovišemo našu Prijestonicu na domaćoj, ali i regionalnoj sportskoj sceni”, istakla je Jelena Milošević.

Ovom prilikom, dodijeljena je zahvalnica gradonačelniku Prijestonice Cetinje Nikoli Đuraškoviću za doprinos organizaciji X međunarodnog kik boks turnira “Trofej Prijestonice Cetinje – Montenegro Open”.

Turnirom su predviđena nadmetanja u disciplinama lou kik i kik lajt. U 11 časova počele su borbe u disciplini kik lajt, dok su borbe u ringu zakazane za 15 časova.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018