Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković obišao radove na Sportskom centru
16.02.2023

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa saradnicima obišao je danas radove na Sportskom centru Cetinje.

Radovi na rekonstrukciji objekta Sportskog centra trenutno su u završnoj fazi, a podrazumijevaju zamjenu svih prozora i vrata, oluka, sanaciju fasade i zamjenu krovnog pokrivača.

Gradonačelnik Đurašković izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se još jedan značajan projekat uspješno privodi kraju i istakao da vjeruje da će sportisti, sportski klubovi, zaposleni u Sportskom centru, ali i svi građani Cetinja biti zadovoljni izvedenim radovima.

Izvođač radova je cetinjska firma „Bombeton” d.o.o. Ukupna vrijednost radova na krovu i fasadi je 846.198,00 eura, a ovaj projekat realizuje se kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2022. godinu i finansira se iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici.

Sredstva za nabavku i zamjenu spoljašnje stolarije na objektu Sportskog centra Cetinje, ukupne vrijednosti 189.095,00 eura, obezbijeđena su iz prekograničnog programa INTERREG IPA Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora, kroz projekat Pametno upravljanje energijom i promocija obnovljivih izvora energije (INER).

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018