Održan sastanak gradonačelnika Prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića i predstavnika Udruženja pravnika Crne Gore
08.02.2023

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sastao se danas sa predstavnicima Udruženja pravnika Crne Gore prof. dr Branislavom Radulovićem, predsjednikom Udruženja pravnika Crne Gore, akademikom CANU Zoranom Rašovićem, predsjednikom Senata Udruženja, Veselinom Vučkovićem, članom uprave Udruženja, kao i sa Vladimirom Nikaljevićem, predsjednikom NVO „Komunica”. Sastanku je prisustvovao i pravni tim Prijestonice Cetinje.

Prof. dr Branislav Radulović istakao je da Udruženje, kojim predsjedava, ove godine obilježava 90 godina od osnivanja i da tim povodom planiraju organizovanje niza aktivnosti, izrazivši želju da neke od njih budu održane i u Prijestonici Cetinje.

Gradonačelnik Nikola Đurašković pozdravio je predlog i inicijativu Udruženja pravnika Crne Gore da Prijestonica Cetinje kroz planirane aktivnosti uzme učešće u obilježavanju ovog važnog jubileja i naglasio da će gradska uprava Prijestonice biti snažan partner i podrška najstarije organizacije crnogorskih pravnika.

Gradonačelnik Đurašković je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da razgovora sa respektabilnim stručnjacima u oblasti prava i zahvalio na otvorenosti za diskusiju o zakonskim rješenjima i spremnosti da pravni timovi ovih organizacija budu na raspolaganju za saradnju i konsultacije za planirane aktivnosti.

Udruženje pravnika Crne Gore je ovom prilikom poklonilo Prijestonici Cetinje dio kapitalnih izdanja sa pravnom tematikom

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018