Kalendar za 2023. godinu Nevladinog udruženja FLUX
29.12.2022

Nevladino udruženje FLUX, pod pokroviteljstvom Prijestonice Cetinje, u prethodnom periodu pokrenulo je kampanju za borbu protiv nasilja nad ženama „ONA treba – ONA mora“.

U prvoj fazi projekta, na Balšića pazaru postavljeni su društveno odgovorni radovi - angažovani plakati afirmisanih grafičkih dizajnerki. Da bi problemi koje tretira ova izložba, osim građankama i građanima Cetinja bili vidljivi i široj društvenoj zajednici, paralelno sa izložbom plakata, na društvenim mrežama NVU FLUX realizovana je i online kampanja.

U okviru ovog projekta, Nevladino udruženje FLUX poklonilo je Prijestonici Cetinje dizajn kalendara za 2023. godinu, kako bi poruke sa plakata koje su bile postavljene na Balšića pazaru, nakon završetka izložbe i online kampanje, nastavile da i dalje žive kroz drugu dizajnersku formu.

Projekat se realizovao iz sredstava koje su na prošlogodišnjem konkursu Prijestonice Cetinje oprijedijeljena za podršku nevladinim organizacijama, a sa ciljem podizanja nivoa svijesti o ključnom društvenom problemu nasilja nad ženama.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018