Posjeta JU Centru za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Prijestonici Cetinje
28.12.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretar Sekretarijata za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Savo Borozan posjetili su JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Prijestonici Cetinje.

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković i njegovi saradnici uručili su novogodišnje poklone korisnicima Dnevnog centra i čestitali im predstojeće praznike, uz želje da ih provedu u porodičnom okruženju i prijateljima u miru, sreći i ljubavi.

U razgovoru sa direktorom Centra za dnevni boravak Božidarom Drecunom, gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković istakao je da će Dnevni centar i u budućnosti biti posebna sfera interesovanja Prijestonice Cetinje i poželio da u Novoj 2023. godini, svojim marljivim radom nastave uspješnu misiju rada sa korisnicima Centra kao i do sada.

Dnevni centar raspolaže odličnim uslovima za rad i efikasnom i profesionalnom kadrovskom strukturom, a trenutno ima 27 korisnika. Direktor Dnevnog centra Božidar Drecun se zahvalio gradonačelniku i njegovim saradnicima na posjeti i podršci, naglasivši da iza uspjeha te ustanove stoji velika posvećenost svih zaposlenih i ljubav prema poslu.

Gradonačelniku Nikoli Đuraškoviću uručena je novogodišnja čestitka koju su korisnici Centra za Dnevni boravak Prijestonice Cetinje zajedno izradili.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018