Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa saradnicima posjetio JPU „Zagorka Ivanović“
27.12.2022

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretar Sekretarijata za lokalnu samoupravu i društvene djelatnosti Savo Borozan, posjetili su JPU „Zagorka Ivanović“ i uručili novogodišnje paketiće djeci.

Gradonačelnik Nikola Đurašković čestitao je djeci predstojeće praznike, uz želje da uvijek budu veseli i nasmijani kao danas i poručio da su oni ponos i budućnost Prijestonice Cetinje.

Vaspitači i uprava JPU „Zagorka Ivanović“ pripremili su bogat kulturno-zabavni program sačinjen od recitacija, plesnih koreografija i glume, u kojem su učestvovala djeca iz srednje i starije grupe, ali i najmlađi mališani.

Direktorica JPU „Zagorka Ivanović” Maja Mićunović zahvalila je gradonačelniku Nikoli Đuraškoviću na podršci tokom realizacije projekta adaptacije vrtića, kao i za podršku za druge projekte čija je realizacija planirana u narednom periodu.

Prijestonica Cetinje je novogodišnje poklone obezbijedila i za djecu iz romskog naselja sa Zagrablja, korisnike Centra za dnevni boravak djece sa smetanja u razvoju i odraslih lica sa invalididetom u Prijestonici, kao i pacijente Dječijeg odjeljenja Opšte bolnice „Danilo I“, koji će biti uručeni tokom narednih dana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018