Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković upriličio prijem za pionire Košarkaškog kluba „Lovćen“
23.12.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević upriličili su prijem za pionire Košarkaškog kluba „Lovćen“.

Prijemu su prisustvovali i trenerica pionira Ivana Vujović, šef stručnog štaba Košarkaškog kluba „Lovćen“ Petar Jovanović, šef stručnog štaba mlađih selekcija Vesko Krivokapić i predsjednik KK „Lovćen“ Marko Brnović.

Pioniri Košarkaškog kluba „Lovćen“ su u nedjelju, 18. decembra 2022. godine u Sportskom centru savladali ekipu „Sutjeske“ u desetom kolu Pionirske lige Crne Gore i time izborili plasman u Superligu.

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković uputio je čestitke mladim košarkašima na uspjehu i istakao da je ponosan što oni na najbolji i najljepši način promovišu Prijestonicu Cetinje.

„U prethodnom periodu smo, u skladu sa mogućnostima, pokušali da situaciju u klubu učinimo što je moguće boljom i naše opredjeljenje je da tako bude i u narednom periodu i da Lovćen dodatno organizaciono, sportski, takmičarski i na svaki drugi način podržimo i unaprijedimo“, zaključio je gradonačelnik Nikola Đurašković.

Gradonačelnik je uputio čestitike i stručnom štabu i menadžmentu Košarkaškog kluba „Lovćen“, istakavši da je ovaj rezultat potvrda njihovog kvalitetnog, kontinuiranog i stručnog rada.

Gosti su se zahvalili na prijemu koji je, kako su kazali, podstrek za dalji rad i napredovanje.

Prijestonica Cetinje je ovom prilikom opredijelila odgovarajuću nagradu koja će se manifestovati kroz nabavku opreme koja ja potrebna Košarkaškom klubu „Lovćen“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018