Spektakularnim otvaranjem počela „Novogodišnja priča u Prijestonici”
19.12.2022

Prvi bazar na Cetinju pod nazivom „Novogodišnja priča u Prijestonici”, svečano je otvoren sinoć na Dvorskom trgu, uz brojna iznenađenja koja su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice pripremile za sve posjetioce.

Program je započeo horskim nastupom „Nova godina je tu” učenika trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred” i plesne grupe „Zvjezdice” učenika iste škole, uz mentorke Sanju Šofranac i Milicu Lipovinu.

U uvodnom dijelu programa nastupile su i pobjednice najvećeg regionalnog dječijeg muzičkog festivala „Crna Gora u ritmu Evrope”, a prvi bazar u Prijestonici Cetinje simbolično je, uz vatromet, otvorio Djeda Mraz.

Glavni dio večeri bio je spektakularni koncert Indire Levak ex Colonia, koja je svojim energičnim nastupom i dobro poznatim hitovima oduševila sve prisutne.

Naši najmlađi sugrađani pokazali su veliko interesovanje za animatore i klizalište koje će biti besplatno za korišćenje tokom trajanja bazara, a građani koji su se okupili da isprate svečanost uživali su u novogodišnjoj bazarskoj ponudi.

Program bazara „Novogodišnja priča u Prijestonici” nastavlja se večeras u 19 časova kada će na Dvorskom trgu nastupiti DJ Peki, a bazar će biti otvoren za posjetioce do 08. januara 2023. godine.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018