Sjutra svečano otvaranje „Novogodišnje priče u Prijestonici"
17.12.2022

Svečano otvaranje bazara „Novogodišnja priča u Prijestonici” sa brojnim iznenađenjima biće upriličeno sjutra, 18. decembra 2022. godine na Dvorskom trgu, sa početkom u 19 časova.

Program će započeti nastupom djevojčica koje su odnijele pobjedu na takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope” i nastupima učenika Osnovne škole „Lovćenski partizanski odred”, a glavni dio večeri - koncert Indire Levak ex Colonia, planiran je u 20 časova.

Ova zimska manifestacija održava se po prvi put u Prijestonici Cetinje, a na Dvorskom trgu postavljene su montažne kućice kako bi posjetioci mogli da uživaju u ukusnoj hrani, napicima i kupovini suvenira i novogodišnjih ukrasa.

Sa željom da sugrađanima i gostima iz drugih gradova i regiona po prvi put omogućimo da u toku praznika imaju dobar provod u Prijestonici Cetinje, u okviru bazara „Novogodišnja priča u Prijestonici” u danima koji slijede nastupiće i druge regionalne muzičke zvijezde, lokalni izvođači i brojni DJ-evi.

Pripremili smo i dječiji program koji će upotpuniti prazničnu ponudu, a posebnu draž novogodišnjoj atmosferi donijeće besplatno klizalište, koje se specijalno za ovu priliku postavlja na Dvorskom trgu, centralnom mjestu manifestacije.

Bazar će se biti otvoren za posjetioce od 18.12.2022. do 08.01.2023. godine.

Pozivamo sugrađane da isprate predstojeće događaje i da zajedno uživamo u „Novogodišnjoj priči u Prijestonici”!

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018