Održana javna rasprava o Nacrtu Odluke o finansiranju sporta u Prijestonici Cetinje
09.12.2022

Danas je u Prijestonici Cetinje održana centralna javna rasprava o Nacrtu Odluke o sufinansiranju sporta za 2023. godinu.

Predstavnici sportskih klubova, učesnici javne rasprave, su pohvalili rad Prijestonice i Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade i iskazali zadovoljstvo kada je u pitanju odnos nove gradske uprave prema sportu i sportskim klubovima.

Nacrtom Odluke o budžetu za 2023. godinu, planiran je rekordni budžet od 8.920.000 eura, kojim je predviđeno značajno uvećanje izdvajanja za podršku aktivnostima lokalnih sportskih klubova.

Nacrt Odluke o sufinansiranju sporta u Prijestonici Cetinje je objavljen na zvaničnoj stranici Prijestonice Cetinje, kako bi svi zainteresovani subjekti mogli ostvariti uvid u isti i svoje prijedloge, primjedbe i sugestije koje se odnose na Nacrt Odluke dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi, zaključno sa današnjim danom.

Zainteresovani subjekti su u toku javne raspravi imali priliku da iznesu prijedloge, sugestije i komentare koje će Sekreterijat za obrazovanje, sport i mlade razmotriti i sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018