Novogodišnja priča u Prijestonici
07.12.2022

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje vas pozivaju na bazar „Novogodišnja priča u Prijestonici”, koji će se održati od 18. decembra do 8. januara 2023. godine na Dvorskom trgu.

Na glavnom gradskom trgu biće postavljene montažne kućice, a posjetioci će moći da uživaju u ukusnoj hrani, napicima i kupovini suvenira i novogodišnjih ukrasa. Na trgu će biti postavljeno i klizalište na ledu za djecu, čije će korišćenje biti besplatno.

U okviru ove zimske manifestacije, koja se u Prijestonici Cetinje održava po prvi put, nastupiće najbolji regionalni muzički izvođači: Indira ex Colonia, ansambl Toć, Ničim izazvan, Tina Džankić, Hari Mata Hari i mnogi drugi. Pored glavnih zvijezda nastupiće i lokalni izvođači i brojni DJ-evi, a pripremili smo i raznovrstan dječiji program za naše najmlađe sugrađane.

Na ovaj način želimo da doprinesemo stvaranju prazničnog ambijenta u Prijestonici u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, ali i da podstaknemo lokalne preduzetnike da razvijaju i promovišu svoju djelatnost.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018