Radna posjeta Agenciji za razvoj i podršku poslovanju
17.11.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović i sekretar Sekretarijata za finansije i ekonomski razvoj Marko Borozan posjetili su DOO Agenciju za razvoj i podršku poslovanju i razgovarali sa v.d. izvršnog direktora Agencije Draškom Kaluđerovićem.

V.d. izvršnog direktora Agencije za razvoj i podršku poslovanju Draško Kaluđerović ukazao je na stanje u kojem je zatekao Agenciju pri dolasku na funkciju, njene aktivnosti, kao i planove za budući period. Istakao je da su u prethodnom periodu aplicirali na dva projekta, Socijalna inkulizija stanovništva i Energetska efikasnost i promovisanje obnovljivih izvora energije uz direktive EU, kao i da je Javni poziv za davanje u zakup poslovnih prostora u zgradi Agencije raspisan danas.

 „I mi iz Prijestonice i Vi iz Agencije za razvoj i podršku poslovanju moramo učiniti sve da u što kraćem roku učinimo Agenciju što je više moguće održivom i da našim sugrađanima u lokalnom biznisu olakšamo poslovanje i smanjimo troškove“, istakao je gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković.

Tokom razgovora, naglasak je stavljen na projekat sa laboratorijom koja se nalazi u okviru prostorija Agencije i koja kroz dominantni rast prehrambene industrije na Cetinju ima pravu perspektivu, kao i na projekat sa solarnim panelima, te da će ova dva projekta u budućem periodu biti u posebnom fokusu Prijestonice.

Gradonačelnik je zaključio da Agencija za razvoj i podršku poslovanju ima ogroman potencijal i iskazao želju da se njen aktivizam još više poveća, ohrabrujući da će imati punu podršku Prijestonice za buduće razvojne inicijative.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018