Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković upriličio prijem za Sašu Mašanovića, prvaka svijeta u powerliftingu
03.11.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade Jelena Milošević upriličili su prijem za Sašu Mašanovića, prvaka svijeta u powerliftingu.

Na Svjetskom prvenstvu u powerliftingu u GPC federaciji, koje je održano u Slovačkoj, Saša Mašanović je do zlatne medalje došao u disciplini bench press eq sa podignutih 225 kilograma. Takođe, gospodin Mašanović je nedavno trijumfovao i na Evropskom prvenstvu koje je održano u Češkoj.

Gradonačelnik je čestitao prvaku svijeta u powerliftingu na izvanrednim rezultatima i osvojenim titulama: „Sport je najbolji proizvod Prijestonice Cetinje i cijenimo sve ono što rade sportisti našeg grada, kako u timskim, tako i u individualnim sportovima. Vaši rezultati su najbolja promocija za naš grad i cijelu državu i u gradskoj upravi Prijestonice Cetinje ćete uvijek imati iskrenu podršku.”, istakao je gradonačelnik Nikola Đurašković.

Gost se zahvalio na prijemu i podršci koju mu Prijestonica pruža, naglasivši da je današnji prijem poseban trenutak u njegovoj karijeri i životu.

Prijestonica Cetinje je ovom prilikom opredijelila odgovarajuću novčanu nagradu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018