Kompanija „Glosarij" donirala ultrazvuk JZU OB „Danilo I“
02.11.2022

Ceremonija primopredaje ultrazvučnog aparata koji je donacija kompanije "Glosarij", danas je održana ispred Odjeljenja za humanu reprodukciju.

U pitanju je vrijedna donacija od skoro 34 hiljade eura, koja će poboljšati kvalitet zdravstvene usluge i omogućiti ljekarima da na kvalitetniji način obavljaju svoj posao. Kompanija „Glosarij“ je nedavno, povodom 30 godina postojanja, poklonila Prijestonici i moderno igralište, vrijednosti oko 35 hiljada eura, koje je postavljeno u Njegoševom parku i na raspolaganju je našim najmlađim sugrađanima.

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković je ovom prilikom uručio zahvalnicu gospodinu Goranu Martinoviću, predstavniku kompanije „Glosarij“, koji se obratio prisutnima: „Odlučili smo da 30 godina uspješnog poslovanja obilježimo u vidu društvene odgovornosti kompanije i samim tim dodijelimo dvije donacije Prijestonici Cetinje. Takođe, ponosni smo što smo bili u mogućnosti da i ove godine izađemo u susret i pomognemo 20 cetinjskih studenata u vidu stipendija.“, istakao je gospodin Martinović.

Prisutnima se obratio i direktor bolnice, doktor Ivan Ivanović, koji se zahvalio u ime zaposlenih bolnice „Danilo I“ na vrijednoj donaciji koja će im pomoći u pružanju što kvalitetnije zdravstvene zaštite.

„Veliku zahvalnost dugujemo Prijestonici Cetinje na čelu sa gradonačelnikom gospodinom Nikolom Đuraškovićem na iskazanom senzibilitetu prema potrebama naše zdravstvene ustanove čija pomoć ni ovog puta nije izostala i čijim trudom i zalaganjem je realizovana ova donacija.“, dodao je doktor Ivan Ivanović.

Prisutni su nakon ceremonije obišli prostorije Odjeljenja za humanu reproduciju, gdje je postavljen ultrazvučni aparat.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018