Gradonačelnik Prijestonice Cetinje sa saradnicima posjetio Sportski centar
14.09.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa zamjenikom Milošem Mudrešom i sekretarkom za obrazovanje, sport i mlade Jelenom Milošević posjetio je Sportski centar Cetinje i razgovarao sa direktoricom Novkom Milošević.

Direktorica Sportskog centra je informisala gradonačelnika i saradnike o teškom stanju koje je novi menadžment preduzeća zatekao nakon preuzimanja funkcija. Ukupna dugovanja Sportskog centra Cetinje iznose 1.227.406,37 eura, od čega po osnovu poreza i doprinosa 570.000 eura. Takva situacija otežava normalno funkcionisanje preduzeća i predstavlja ozbiljan izazov u daljem radu.

Gradonačelnik je istakao da razumije tešku situaciju u kojoj se našao novi menadžment i naveo da će Prijestonica Cetinje učiniti sve što je u njenoj nadležnosti, a u skladu sa svojim mogućnostima, kako bi pomogla da se prevaziđu ovi problemi.

Predstavnici gradske uprave informisani su o početku projekta na zamjeni vrata i prozora na samoj zgradi Sportskog centra, koji se realizuje kroz međunarodni IPA program za Pametno upravljanje energijom i promociju obnovljivih izvora energije (INER), a ukupna vrijednost ugovora  je 189.095 eura. Takođe, planirani su  radovi na zamjeni krovnog pokrivača, izradi oluka i djelimičnoj sanaciji fasade koje će se finansirati iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018