Gradonačelnik Prijestonice Cetinje čestitao jubilej 140 godina Vatrogasne jedinice
04.09.2022

Svim pripadnicima Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje čestitam jubilej 140 godina od osnivanja tadašnje Vatrogasne jedinice.

Ovaj značajan jubilej nas podsjeća da ste hrabrim, požrtvovanim i vrijednim radom svih ovih godina bili uz naše sugrađane i sve građane Crne Gore uvijek kada im je bilo najpotrebnije.

Vrijedni jubilej mora svima nama biti podstrek da svakodnevno budemo podrška vašem radu imajući na umu da hrabro i beskompromisno svakog dana rizikujete svoje da bi zaštitiili živote drugih. S toga je naša svojevrsna moralna, ljudska i profesionalna obaveza da stvorimo sve neophodne uslove da vaša služba bude tehnički i materijalno osposobljena na najvećem nivou.

Prijestonica Cetinje cijeneći značaj 140 godina od osnivanja Vatrogasne jedinice  opredijelila je novčane nagrade za sve pripadnike službe, odustajući od svečane proslave ovog jubileja zbog tragičnog događaja koji se nedavno dogodio na Cetinju.

Uvjeren u uspješnost vaših budućih poduhvata i odnos pun poštovanja svih građana Cetinja prema vašem radu, koristim priliku da vam još jednom u svoje lično ime i u ime naših sugrađanki i sugrađana čestitam 140 godina postojanja Vatrogasne jedinice.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018