Gradonačelnik Prijestonice Cetinje primio šahiste ŠK ,,Crnogorac“
01.09.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković i sekretarka Sekretarijata za obrazovanje, sport i mlade primili su danas predstavnike Šahovskog kluba Crnogorac", koji su nedavno osvojili titule ekipnog ženskog šampiona Crne Gore i omladinskog šampiona Crne Gore u muškoj konkurenciji.

U ženskoj ekipi koja je zauzela prvo mjesto na šampionatu Crne Gore takmičile su se Jovana Srdanović, Nikolina Koljević, Nina Delević, Selena Zindović i Jana Katnić, dok je omladinski šampion Crne Gore postao Peko Đurović.

Gradonačelnik je čestitao na osvojenim titulama i istakao:

Izuzetno smo zadovoljni rezultatima koje postižu vaši mladi takmičari među kojima se, siguran sam, kriju novi velemajstori, nasljednici našeg slavnog Božidara Bonje Ivanovića" naveo je gradonačelnik Nikola Đurašković.

ŠK Crnogorac“ je ove sezone osvojio i drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji kod muškaraca, a u nekoliko posljednjih sezona njegovi sahisti čine okosnicu crnogorske reprezentacije kada su u pitanju mladi takmičari.

Na sastanku je razgovarano i o planovima za buduće aktivnosti, školi šaha, prostorijama za rad i drugim problemima sa kojima se suočava ŠK Crnogorac".

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018