Stručna psihološko - psihijatrijska podrška za porodice žrtava tragično nastradalih na Cetinju
15.08.2022

JZU Dom zdravlja Cetinje u saradnji sa Prijestonicom Cetinje i Ministarstvom zdravlja Crne Gore organizuje psihološko – psihijatrijsku podršku porodicama nastradalih u nezapamćenoj tragediji koja je zadesila Cetinje 12. avgusta ove godine. Podrška će se pružati jednom sedmično u okviru jedinice za mentalno zdravlje.

Stručni tim koji je zadužen za pružanje psihološko – psihijatrijeske podrške sačinjavaju dr Ana Đuranović specijalista psihijatar, dr Aleksandra Ražnatović specijalista psihijatar, Marija Perišić diplomirani psiholog i medicinska sestra Ljiljana Kapisoda.

Terimini za stručnu podršku se zakazuju bez uputa izabranog ljekara pozivom zainteresovanog lica na broj telefona 067/269-735 svakog radnog dana od 07-14 časova, a pored zakazanog termina jedinica za metalno zdravlje otvorena je svakog radnog dana od 07-14 časova.

Porodice nastradalih pretrpjele su ogroman gubitak i njihov bol će biti trajan i neizbrisiv, ali im mi možemo pružiti stručnu podršku koja može biti od velike pomoći u ovoj situaciji. Zato ovim putem pozivamo sve da kontaktiraju JZU Dom zdravlja i iskoriste ponuđenu stručnu podršku.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018