Centralna javna rasprava o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu danas u skupštinskoj sali Prijestonice
28.07.2022

Prijestonica Cetinje završava javnu raspravu o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu  centralnom javnom raspravom koje će se održati danas u skupštinskoj sali Prijestonice Cetinje sa početkom u 18 časova.

Članom 30. Zakona o Prijestonici za potrebe razvoja Prijestonice Cetinje u budžetu Crne Gore obezbjeđuju se sredstva u visini od 0,6% projektovane vrijednosti tekućeg budžeta Crne Gore, kojim se mogu finansirati: projekti koji doprinose otvaranju novih radnih mjesta, razvojni projekti, infrastrukturni projekti, projekti na očuvanju kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa, projekti za valorizaciju turističkih potencijala, projekti od javnog interesa koji se realizuju po modelu javno-privatnog partnerstva i ostali projekti od značaja za razvoj Prijestonice.

Nacrt Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu moguće je preuzeti sa zvaničnog sajta Prijestonice: www.cetinje.me.

Prijestonica Cetinje poziva sve građane da uzmu aktivno učešće na centralnoj javnoj raspravi i daju svoje prijedloge i sugestije kako bi se Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu izradio na bazi stvarnih potreba građana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018