U zgradi Crvenog krsta danas se nastavlja javna rasprava o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godine
22.07.2022

Prijestonica Cetinje nastavlja sa organizovanjem javne rasprave o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu. Tako je sinoć u Hotelu Grand održana javna rasprava, a za danas od 18h zakazana je nova u zgradi Crvenog krsta.

Na javnoj raspravi u Hotelu Grand pretežno su učešče uzeli građani Mjesne zajednice Gruda – Donje Polje, a dominantna tema je bila rješavanje pitanja odvođenja otpadnih voda i izgradnja hidrotehničkog tunela Belveder. Pored ovih tema građane su zanimale investicije u putnu infrastrukturu, ulaganja na ruralnom području i slično.

Javna rasprava se nastavlja danas u 18h u zgradi Crvenog krsta, a traje sve do 28. jula 2022. godine za kada je zakazana centralna javna rasprava u skupštinskoj sali Prijestonice. Sve prijedloge i inicijative moguće je poslati na e-mail sekretarijat.ior@cetinje.me, dok je Nacrt Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu moguće preuzeti sa zvaničnog sajta Prijestonice: www.cetinje.me.

Prijestonica Cetinje poziva sve građane da uzmu aktivno učešće u javnoj raspravi, kako bi Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu bio urađen na osnovu stvarnih potreba građana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018