Danas prva javna rasprava o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice za 2023. godinu
19.07.2022

Prijestonica Cetinje organizuje u Spomen domu u Bajicama sa početkom u 18h javnu raspravu o Nacrtu Prijedloga Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu.

Prijestonica Cetinje je nedavno otvorila javnu raspravu o Nacrtu Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2023. godinu koji je moguće preuzeti sa zvaničnog sajta Prijestonice www.cetinje.me.

Pored Bajica, javne rasprave će se održati u Hotelu Grand 21. jula 2022. godine u 18h i u zgradi Crvenog krsta 22.jula 2022. godine u 18h, dok je centralna javna rasprava zakazana za 28. jul 2022. godine u skupštinskoj sali Prijestonice Cetinje, takođe od 18h.

Članom 30. Zakona o Prijestonici za potrebe razvoja Prijestonice Cetinje u budžetu Crne Gore obezbjeđuju se sredstva u visini od 0,6% projektovane vrijednosti tekućeg budžeta Crne Gore, kojim se mogu finansirati: projekti koji doprinose otvaranju novih radnih mjesta, razvojni projekti, infrastrukturni projekti, projekti na očuvanju kulturno-istorijskog i prirodnog nasljeđa, projekti za valorizaciju turističkih potencijala, projekti od javnog interesa koji se realizuju po modelu javno-privatnog partnerstva i ostali projekti od značaja za razvoj Prijestonice.

Prijestonica Cetinje poziva sve građane da uzmu učešće u javnoj raspravi kako bi se Program razvoja Prijestonice uradio u skladu sa realnim potrebama građana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018