Prvi Međunarodni sajam pršuta održaće se na Cetinju 14. i 15. jula
05.07.2022

Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i klaster ,,Crnogorski pršut“ organizuju prvi „Međunarodni sajam pršuta“ (MESAP 2022) na Cetinju 14. i 15. jula 2022. godine. Manifestaciju su podržali Vlada Crne Gore, Prijestonica Cetinje, Evropska kuća u Crnoj Gori i Privredna komora Crne Gore, a održaće se na Dvorskom trgu.

Danas je tim povodom održana pres konferencija u Biznis centru Cetinje na kojoj su govorili državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Budimir Mugoša, zamjenik gradonačelnika Prijestonice Cetinje Miloš Mudreša, potpredsjednik Privredne komore Crne Gore Dragan Kujović, predsjednik klastera ,,Crnogorski pršut“ Jovan Kaluđerović i v.d. direktora Turističke organizacije Prijestonice Cetinje Nikola Jablan.

Pored programa koji predviđa izlaganje proizvoda iz Crne Gore i inostranstva u večernjim satima obezbijeđeni su nastupi poznatih regionalnih pop zvijezda. Tako će u četvrtak 14. jula nastupiti Jelena Tomašević, a u petak 15. jula popularna Kaliopi.

Na pres konferenciji je istaknuto da je MESAP 2022 od velikog značaja s obzirom na važnost pršuta kao crnogorskog brenda, a posebno je istaknuto da je neophodno da ova manifestacija postane tradicionalna i takmičarska.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018