Upriličen prijem za pobjednice "Crna Gora u ritmu Evrope"
13.06.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa zamjenicima Nikoletom Martinović i Milošem Mudrešom, sekretarkom za obrazovanje, sport i mlade Jelenom Milošević i sekretarom za kulturu Željkom Vušurovićem upriličio je prijem za pobjednice i organizatore Festivala ,,Crna Gora u ritmu Evrope“.

Gradonačelnik je tom prilikom rekao da je pobjeda naših mladih sugrađanki donijela veliku radost gradu i dodao:

„Sada je na nama da, sa partnerima iz „Crna Gora u ritmu Evrope“, radimo na organizaciji narednog festivala koji će pomjeriti granice u odnosu na prethodna izdanja i time pokazati da Prijestonica, pored takmičarskog ima i najbolji organizacioni tim“.

Ovaj festival je organizovan po sistemu Evrovizije, tako da će se takmičenje za 2023. godinu održati upravo na Cetinju. Organizatori su naveli da zbog svog kulturno istorijskog značaja, organizacija festivala u Prijestonici predstavlja veliki izazov.

Tim koji je predstavljao Prijestonicu Cetinje, sastavljen od 12 djevojčica iz našeg grada, pobijedio je u veoma teškoj konkurenciji na ovom prestižnom takmičenju i osvojio nagradno putovanje u Dansku.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018