Prijestonica Cetinje obilježava 31. maj – Svjetski dan bez duvanskog dima
29.05.2022

Sekretrarijat za obrazovanje, sport i mlade Prijestonice Cetinje i Kancelarija za ljudska i manjinska prava i prevenciju bolesti zavisnosti organizuju u utorak  31. maja sa početkom u 18.30h na Dvorskom trgu manifestaciju pod nazivom ,,Biram zdravlje“, kojom će se obilježiti 31.maj - Svjetski dan bez duvanskog dima.

Povodom Svjetskog dana bez duvanskog dima  uz podršku brojnih partnera  građani će kroz razgovor, fitnes, štampane edukativne materijale dobiti informacije o štetnosti duvanskog dima,  zdravim stilovima života i značaju prevencije. Biće organizovani i besplatni pregledi mladeža u sklopu kampanje Euromelanoma, koju je podržala Prijestonica Cetinje.

Pored Prijestonice Cetinje partneri u organizaciji događaja su i JZU Dom Zdravlja Cetinje,  JZU Opšta bolnica „Danilo I“, sportista Saša Rakočević, plesna škola Motus, Proteini.si, Pharmanova, Curaprox, organizacija studenata medicine (MoMSIC) i Forever Living Aloe Vera.

Pozivamo sve sugrađane da uzmu učešće u akciji i da zajednički promovišemo  zdrave stilove života i prevenciju bolesti zavisnosti.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018