Devastacija i otuđenje imovine na prostoru Gornjeg Oboda, obaviješteno OB Cetinje
07.04.2022

Prijestonica Cetinje je obavijestila Odjeljenje bezbjednosti Cetinje, radi daljeg preuzimanja mjera i radnji iz nadležnosti Odjeljenja bezbjednosti, da se na području Gornjeg Oboda, koji je u vlasništvu Prijestonice, u kontinuitetu dešavaju devastacija poslovnih zgrada i otuđenje konstruktivnih elemenata, čime se nanosi  velika materijalna šteta.

Nadležni organi i službe Prijestonice Cetinje primijetili su da dolazi do upada NN lica na području Gornjeg Oboda koji na protivpravni način otuđuju konstruktivni materijal sa poslovnih zgrada, devastirajući iste. Tim povodom Prijestonica je, pored prijave OB Cetinju, podnijela krivičnu prijavu Osnovnom državnom tužiocu, a kako nam je navedeno iz Osnovnog državnog tužilaštva, krivični postupak je u fazi prikupljanja potrebnih informacija i procjene pričinjene štete.

Apelujemo na nadležne organe, prije svega OB Cetinje i Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju, da u najhitnijem roku preduzmu sve radnje i mjere iz svojih nadležnosti, kako bi se zaustavila dalja protivpravna otuđenja i devastacija objekata na području Gornjeg Oboda.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018