Potpisan Memorandum o saradnji: PRIJESTONICA CETINJE PODRŽAĆE OPŠTINSKU SMOTRU RECITATORA
25.03.2022

U Osnovnoj školi “Njegoš” danas je održana sedma Opštinska smotra recitatora. Takmičenju je prethodilo potpisivanje Memoranduma o saradnji između Prijestonice Cetinje i Osnovne škole “Njegoš” u cilju uspostavljanja i razvoja saradnje na realizaciji ovog projekta.

 

Otvaranju smotre prisustvovala je zamjenica gradonačelnika Prijestonice Cetinje Nikoleta Martinović, koja je u svom uvodnom obraćanju pozdravila prisutne, izrazila zadovoljstvo ostvarenom saradnjom i najavila proširenje iste.

 

“Na nama kao društvu, gradu, školi, profesorima, jednaka je odgovornost kao i na roditeljima, da djeci pružimo bezbrižno djetinjstvo, mogućnost razvoja njihovih talenata i posvetimo se njihovim interesovanjima”, istakla je Martinović. Na kraju je poželjela svima srećan rad, a djeci uspjeh i lijepo druženje.

 

Na ovogodišnjem takmičenju recitatora učestvovao je 61 učenik iz četiri osnovne i tri srednje škole sa teritorije Prijestonice Cetinje, a prvoplasirani takmičari učestvovaće na Državnoj smotri recitatora.

 

Prijestonica Cetinje obezbijedila je poklon-vaučere za nagrađene učenike za kupovinu u nekoj od gradskih knjižara.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018