Stanje po pitanju bezbjednosti u Prijestonici stabilno
23.03.2022

Stanje po pitanju bezbjednosti u gradu je stabilno, zaključeno je na sastanku gradonačelnika Prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića i načelnika Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Dalibora Šabana.

Gradonačelnik Đurašković zahvalio je svim pripadnicima OB Cetinje na visokom nivou profesionalizma i istakao da je prisustvo policije u gradu daleko vidljivije i snažnije, što značajno utiče na osjećaj bezbjednosti građana Prijestonice.

“Kvalitetno zdravstvo, obrazovanje i bezbjednost suštinske su stvari koje čine jedan grad. Svi zajedno moramo konkretnije i više raditi, kako bi stvarali bolje uslove za život ljudi u našem gradu”, rekao je gradonačelnik. 

Načelnik OB Cetinje zahvalio se gradonačelniku na inicijativi za održavanje ovog sastanka i istakao da ovakve aktivnosti doprinose jačanju veza između ključnih gradskih institucija. “Moja kancelarija i uopšte Odjeljenje bezbjednosti otvoreno je za sve građane Prijestonice. Trudimo se da izađemo u susret svim zahtjevima građana” naveo je on.

Brojno stanje pripadnika odjeljenja bezbjednosti je optimalno, a tehnička opremljenost je zadovoljavajuća. Šaban i Đurašković obišli su i moderno opremljenu operativno - taktičku salu, koja će poboljšati kvalitet rada pripadnika službe, ali i odnos sa građanima, jer što su rezultati rada policije bolji, to je i povjerenje građanja u njih veće.

U toku sastanka razgovaralo se i na temu adekvatnog rješavanja stambenih potreba zaposlenih u upravi policije, što je jedan od načina da se kvalitetan kadrovski potencijal veže za Cetinje.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018